Mamma Stærk

Personlig mor og barn træning med andre mødre

Mor og barn træning i StudiJo

Hos StudiJo ved vi, at det kan være svært at komme i gang med at træne igen efter en graviditet, når du samtidig skal navigere i din nye rolle som mor og have “mig-tid”. Vi ved også, at alle fødsler er forskellige, og at der er forskellige behov til genoptræningen. Det er derfor vigtigt, at din efterfødselstræning er målrettet dig.

Mamma Stærk er personlig efterfødselstræning på små hold, der foregår i rolige omgivelser i vores studie i Vedbæk. Holdene er for mødre, der gerne vil have deres barn med til træningen, og der er aldrig mere end 4 deltagere på et hold.

Til Mamma Stærk får du en personlig træner, der er videreuddannet inden for graviditets- og efterfødselstræning. Din træner skræddersyer et program til dig og ændrer det løbende, som du udvikler dig. Udsagnet “det du kan, må du” går vi meget efter hos StudiJo. Der er derfor ikke noget, du ikke “må”, men det kan være, at der er en bevægelse, som din krop ikke helt er klar til i dag, men måske er klar til i næste uge eller næste måned. Derfor ser vi alle træninger som en test, så du stille og roligt nærmer dig målet, hvor din krop kan det hele igen. Hver deltager følger sit eget program, og I afslutter med en fælles finisher, der har særligt fokus på bækkenbund, ryg og core.

Inden du starter til mor og barn træning, får du en 1-1 personlig træningstime. Her kan du få undersøgt dine mavemuskler, hvis der er behov for det. Hvis du har brug for yderligere undersøgelse eller behandling, er der mulighed for at tilkøbe dette med 10% rabat. Læs mere om vores behandlinger til nybagte mødre under fysioterapi.

  • Fra 1.650 kr.
    hver 4. uge
  • Min. 1 ugentlig træning à 75 minutters varighed, så der er god tid med en baby
  • Personligt træningsprogram, der justeres løbende
  • Abonnement du kan starte og slutte, når det passer dig
  • Maks. 4 deltagere på holdet + jeres babyer
  • Fri mulighed for at tilmelde dig Klub StudiJo træninger i stedet (uden baby)
  • Fri coaching og vejledning i personlig app hos din træner under hele forløbet
  • Medlemskab af lukket Facebookgruppe

Nedenfor har vi listet svar på de mest gængse spørgsmål i forbindelse med holdet:

Hvornår kan jeg starte på et forløb?

Vi anbefaler, at du som minimum venter med at opstarte et forløb til efter din otte ugers undersøgelse, du selv føler dig klar eller din læge har givet accept for opstart af træning.

Øvrige spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Følg med på sociale medier