Mamma Stærk

– Personlig Træning med andre mødre

Hos StudiJo ved vi det kan være svært at komme igang igen efter en graviditet, samtidig med du skal navigere i din nye rolle som mor og have “mig-tid”.

Vi ved også, at alle fødsler er forskellige og at der er forskellige behov til genoptræningen. Det er derfor vigtigt forløbet bliver målrettet til dig og dine behov. Dette kan de dygtige trænere hos StudiJo sørge for, da de alle har videreuddannet sig inden for graviditets- og efterfødselstræning. Du vil sammen med din træner få et skræddersyet træningsprogram som du så træner til Mamma Stærk timerne. Dette vil løbende blive justeret, som du udvikler dig. Til træningerne vil I afslutte med en fælles finisher der har særligt fokus på bækkenbund, ryg og core. Du er altid velkommen til at tilmelde dig Klub StudiJo træningerne som er for alle der har forløb hos StudiJo (dog uden baby).

Udsagnet “det du kan, må du” går vi meget efter hos StudiJo og der er derfor ikke noget du ikke “må”, men det kan være der er en bevægelse din krop ikke helt er klar til i dag, men måske er den klar i næste uge eller næste måned. Derfor ser vi alle træninger som en test så du stille og roligt nærmer dig målet hvor din krop kan det hele igen.

Sideløbende med Mamma Stærk timerne vil der være 1 personlig trænings time. Her kan du få undersøgt dine mavemuskler hvis der er behov for dette og i kan sammen komme frem til det rette program til dig, så du er helt klar til Mamma Stærk timerne. Hvis du har behov for yderligere undersøgelse eller behandling er der mulighed for at tilkøbe dette med 10% rabat.

  • Fra 2.450 kr.
    hver 4. uge
  • Træning 2 x ugentlig af 75 minutters varighed, så der er god tid med en baby.
  • Personligt trænings program som bliver justeret hver 4 uge af din træner
  • Løbende abonnement du kan starte og slutte når det passer dig
  • Max 4 deltagere på holdet + jeres babyer
  • Fri mulighed for at tilmelde sig Klub StudiJo træninger (uden baby)
  • Fri coaching og vejledning i personlig app hos din træner under hele forløbet
  • Medlemskab af lukket facebookgruppe

Nedenfor har vi listet svar på de mest gængse spørgsmål i forbindelse med holdet:

Hvornår kan jeg starte på et forløb?

Vi anbefaler, at du som minimum venter med at opstarte forløb til efter din otte ugers undersøgelse, til du selv føler dig klar eller til din læge har givet accept for opstart af træning.

Øvrige spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har yderligere spørgsmål.

Følg med på sociale medier