Begyndelsen

Hej, mit navn er Josephine Lippert og jeg er ejer af StudiJo. StudiJo er min store drøm som selvstændig, og det er ikke til at få armene ned over, at det endelig er lykkedes.

Jeg er født og opvokset i Rudersdal kommune, så da min kæreste og jeg skulle flytte fra vores lejlighed på Frederiksberg gav det mening at komme “hjem”. Vi bor nu i Vedbæk med vores hund Bertha, søn Maximilian og jeg er i skrivende stund gravid med vores andet barn.
Under min første barsel, i 2020, brugte jeg meget tid på at overveje hvad jeg skulle tilbage til. Jeg begyndte også at have nogle kunder hjemme i haven og på havnen og kunne se behovet for at have træningsmuligheder lokalt i Vedbæk med høj faglighed.
Da jeg i vinteren 2020 fandt det smukke lokale på Vedbæk Stationsvej vidste jeg, jeg måtte slå til. Her er højt til loftet, stuk, masser af lys og en dejlig rolig stemning – what’s not to like?

…Og så var der navnet
Så den sidste del af min barsel blev brugt på at sætte lokalerne i stand, få købt udstyr og finde på et navn! StudiJo blev det til og som du måske har gættet er det en sammensætning af Studio og Josephine. Et lille træningssted kalder man studio og så synes jeg ærlig talt bare kombien var lidt sjov.

Ideen bag Stærk til livet
Sloganet “Stærk til livet” var faktisk et jeg fandt på for nogle år siden, stærkt inspireret af “Strong 4 life”. Men for mig har har det en lidt anden betydning og er også det jeg prøver at kanalisere ind i mine forløb med mine kunder.
Det handler om at være stærk TIL livet. Stærk nok til at leve det liv man har lyst til og ikke fordi det handler om at løfte så tungt som muligt. Det er de mindste ting i livet der kan blive nemmere og jeg elsker at høre de historier! Det er så vildt hvad folk lægger mærke til: at samle en hundelort op bliver nemmere, gå op af et bjerg på en ferie, du er lige pludselig den der går forrest med kortest ben på familie skovturen, du behøver ikke spørge din mand om hjælp med de tunge kasser som tidligere eller du kan have dit barn på armen og samle en pose op på gulvet uden at tænke over det.
Det er det der driver os her i StudiJo og jeg er så stolt over vi har fået et stærkt team som alle arbejder målrettet og dedikeret med at gøre Nordsjælland stærkere til livet.

opstart & udvidelse

Opstart

Jeg havde allerede en række kunder der fulgte med da vi åbnede i april 2021, men jeg blev ret hurtigt booket og folk har hængt ved. Det er fedt at mærke den stemning der bliver skabt og tryghed medlemmerne imellem. De er her alle sammen af forskellige årsager, men kan alligevel bruge hinanden enormt meget, og hvis der er en der har været fraværende i et stykke tid bliver der spurgt efter vedkommene. Jeg elsker at stå på sidelinjen og betragte det rum vi har fået skabt.

Først Sarah, så Frederik og nu Pernille

Allerede i august 2021 havde jeg behov for hjælp, da der var stor efterspørgsel. Her kom Sarah ind i billedet. Hun startede som fysioterapeutstuderende og blev lynhurtigt fuldt booket. Derfor kom Frederik til i november. Vi 3 har styret StudiJo og har et rigtig godt makkerskab. Derfor var det vigtigt at den næste træner passede godt ind, og her må man sige vi har ramt plet med Pernille.

Forståelse af kroppen

Det er vigtigt for mig at alle der er trænere her i StudiJo har stor interesse inden for kroppen og træning. Derfor er faglighed et stort must. Jeg er selv uddannet osteopat og finder stor nytte af denne uddannelse i behandling og træning med mine kunder, da jeg har en helt anden forståelse af kroppen nu end jeg havde tidligere.

Både Pernille og Sarah er uddannet fysioterapeut og Frederik har mange års erfaring som personlig træner. Det er vigtigt for mig vi bliver ved med at dygtiggøre os, så vi hele tiden kan blive bedre til at hjælpe vores kunder.

Følg med på sociale medier