Klub StudiJo

– Personlig Træning på hold

Hos StudiJo går vi meget op i fællesskab – derfor har vi skabt Klub StudiJo træninger!

Klub StudiJo er lavet til dig der gerne vil have Personlig Træning, samtidig med du har det sjovt med ligesindede.

Du vælger helt selv hvilke dage og tidspunkter der passer bedst til dig. Når du har tilmeldt dig er holdtiderne dine, og du slipper hos os for ventelister og bøder for udeblivelse. Samtidig er det de samme mennesker der er på holdene hver gang, så du kender dem du træner med og I udvikler jer sammen. Hver time består af 50 minutter med fælles opvarmning, I kører jeres individuelle programmer og vi slutter af med en fælles finisher.

 • Fra 2.200 kr.
  om måneden
 • 2 ugentlige faste træningstider af 1 times varighed, med mulighed for at tilmelde sig flere
 • Løbende abonnement
 • Max 5 deltagere på holdet
 • Personligt trænings program som bliver justeret hver 4 uge af din træner
 • Kan sættes i bero 6 uger om året
 • Fri coaching og vejledning pr. mail hos din træner under hele forløbet
 • Mulighed for at tilkøbe Kost Coaching inkl. måling/vejning
 • Medlemskab af lukket facebookgruppe
 • 10% rabat på Sports Massage, Osteopatisk behandling, Yoga hold, Stabilitet & Core & Power Mamma hold

Er Klub StudiJo træning noget for mig?

Alle kan deltage på holdene da I kører individuelle programmer, uanset om du har haft en skade du skal genoptræne, gerne vil tabe dig, forbedre teknik, styrke, kondition eller bare forebygge skader. Når du tilmelder dig Klub StudiJo vil du få 1 x personlig trænings time hvor du sammen med din træner kommer frem til dit program, så du er klar til at deltage til fællestræningerne. Du får derfor alle fordelene ved at have en personlig træner, samtidig med du har opbakningen og sammenholdet fra dine holdkammerater.

Der vil aldrig være mere end 6 på holdene, for at sikre træneren kan nå rundt til jer alle sammen. Hver 4 uge vil du få nyt personligt program så du hele tiden udvikler dig. Hvis du ikke er vant til at træne kan det dog være en fordel med et kortere forløb Personlig Træning hos en af vores trænere inden du starter med Klub StudiJo træningerne.

Hvad hvis jeg vil træne mere end 2 gange om ugen?

Der er altid mulighed for at tilmelde sig yderligere Klub StudiJo træninger hvis du har lyst til at træne mere end 2 x ugen. Ved første samtale med din træner bliver i enige om hvor mange gange om ugen du ønsker at træne og her ud fra bliver dit program lavet så du har træninger til alle dagene. Som medlem af Klub StudiJo har du 2 faste træningstider og her ud over kan du altid tilmelde dig ekstra hvis der er plads.

Hvordan får jeg plads på holdet?

Vil du garantere dig en plads på dit favorit Klub StudiJo træning hvor dage og tidspunkter passer bedst til dig er du velkommen til at skrive til os for at sikre din plads. Når du har betalt depositum på 1500kr. er pladsen din.

Det med småt
Minimum 12 ugers træning, derefter opsigelse løbende betaling + 1 betaling.

Følg med på sociale medier