Klub StudiJo

Personlig træning på små hold

Hos StudiJo går vi meget op i fællesskab – derfor har vi skabt Klub StudiJo holdtræning!

Klub StudiJo er lavet til dig der gerne vil have personlig træning, mens du har det sjovt med ligesindede.

Du vælger helt selv hvilke dage og tidspunkter der passer bedst til dig. Når du har tilmeldt dig, er holdtiderne dine, og du slipper hos os for ventelister og bøder for udeblivelse. Samtidig er det de samme mennesker, der er på holdene hver gang, så du kender dem, du træner med, og I udvikler jer sammen. Hver holdtræning består af 50 minutter med fælles opvarmning, I kører jeres individuelle programmer og vi slutter af med en fælles finisher.

 • Priser
  1 x ugen: 1.500 kr. / Hver 4 uge
  2 x ugen: 2.250 kr. / Hver 4 uge
 • Vælg mellem 1 eller 2 ugentlige faste træningstider af 1 times varighed, med mulighed for at tilmelde sig Weekend workout og Fredags workout.
 • Løbende abonnement
 • Max 6 deltagere på holdet
 • Personligt træningsprogram som bliver justeret hver 4. uge af din træner
 • Kan sættes i bero 6 uger om året
 • Fri coaching og vejledning i personlig app hos din træner under hele forløbet
 • Mulighed for at tilkøbe Kost Coachings timer inkl. måling/vejning
 • Medlemskab af lukket facebookgruppe

Er Klub StudiJo holdtræning noget for mig?

Alle kan deltage på holdene, da I kører individuelle programmer, uanset om du har haft en skade, du skal genoptræne, gerne vil tabe dig, forbedre din teknik, styrke, kondition eller bare forebygge skader. Når du tilmelder dig Klub StudiJo, vil du starte med 1 x personlig træningstime, hvor du sammen med din træner kommer frem til dit program, så du er klar, når du begynder til holdtræning. Du får derfor alle fordelene ved at have en personlig træner, samtidig med, at du har opbakningen og sammenholdet fra dine holdkammerater.

Der vil aldrig være mere end 6 på holdene, for at sikre træneren kan nå rundt til jer alle sammen. Hver 4. uge vil du få nyt personligt program, så du hele tiden udvikler dig. Hvis du ikke er vant til at træne, kan det dog være en fordel med et kortere forløb 1-1 personlig træning hos en af vores trænere, inden du starter med Klub StudiJo holdtræning.

Hvad hvis jeg vil træne mere end 2 gange om ugen?

Som medlem af Klub StudiJo har du altid mulighed for at tilmelde dig ekstra hold. Vi har også weekend workout og Fredags workout som du kvit og frit kan tilmelde dig. Ønsker du at træne med personligt program på Klub StudiJo 3 gange om ugen koster det 500kr./hver 4. Uge for et ekstra træningspas og program her til.

Hvordan får jeg plads på holdet?

Vil du garantere dig en plads på dit favorit Klub StudiJo hold, hvor dage og tidspunkter passer bedst til dig er du velkommen til at skrive til os for at sikre din plads. Når du har betalt depositum på 1500kr. er pladsen din.

Det med småt
Minimum 12 ugers træning, derefter opsigelse løbende betaling + 1 betaling.

Følg med på sociale medier