Preggo Stærk

– Personlig Træning for dig der er gravid

Hos StudiJo ved vi det kan være svært at navigere i hvad man må og ikke må når man er gravid.

Udsagnet “hvad du kan, må du” praktiserer vi hos StudiJo. Som gravid er det derfor altid et sammenspil mellem dig og din træner – det du kan i dag kan du måske ikke imorgen, men så igen om en måned eller to. En graviditet er altid uforudsigelig og to graviditeter er ikke ens.
Derfor er alle trænerne der underviser graviditets holdene hos StudiJo også uddannet inden for graviditets- og efterfødselstræning, så vi hele tiden holder os opdateret på den sidste nye viden. Alle graviditeter er forskellige og derfor bliver dit træningsprogram også justeret løbende så det passer til dig under hele forløbet.

Vi har god erfaring med at man som gravid træner med på vores Klub StudiJo hold. På den måde har du som gravid fleksibiliteten i at vælge de hold der passer dig bedst og dit program bliver lavet efter dine behov så du kan uden bekymring træne sammen med de andre på holdene. Se under vores holdplan hvornår vi har Klub StudiJo hold.

  • Fra 2.250 kr.
    Hver 4. Uge
  • Træning 2 x ugentlig af 1 times varighed
  • Personligt trænings program som bliver justeret hver 4 uge af din træner
  • Løbende abonnement
  • Mulighed for at tilmelde weekend workout og fredags workout
  • Max 5 deltagere på holdet
  • Fri coaching og vejledning pr. mail hos din træner under hele forløbet
  • Medlemskab af lukket facebookgruppe

Nedenfor har vi listet svar på de mest gængse spørgsmål i forbindelse med holdet:

Hvornår kan jeg starte på et forløb?

Du kan starte så snart du finder ud af du er gravid. Forløbet er 3 måneder med mulighed for forlængelse 1 måned af gangen hvis du vil træne hele din graviditet. (Opsigelse løbende betaling + 1 betaling).

Hvad hvis jeg føder inden forløbet er slut?

Hvis din termin er før forløbet er afsluttet, finder vi selvfølgelig en løsning. Føder du før forløbet er afsluttet, kan vi ikke refundere beløbet, men de træninger du mangler kan du tage med over til mor/barn forløbet hvis du ønsker at starte her.

Hvordan får jeg plads på holdet?

Tjek hold planen ud og find de Klub StudiJo hold der passer dig bedst. Kontakt os pr. Mail og vi vil tage fat i dig med henblik på en uforpligtende samtale.

Følg med på sociale medier