Preggo Stærk

Personlig træning for dig der er gravid

Graviditetstræning i StudiJo

Hos StudiJo ved vi, at det kan være svært at navigere i, hvordan man må og ikke må træne, når man er gravid. Vi praktiserer udsagnet “hvad du kan, må du”. Det du kan i dag, kan du måske ikke i morgen, men så igen om en måned eller to. En graviditet er altid uforudsigelig, og to graviditeter er ikke ens. Derfor er det vigtigt, at din træning er personlig og tager hensyn til dine behov fra gang til gang.

I StudiJo får du en personlig træner, som er videreuddannet inden for efterfødsels- og graviditetstræning, og som altid er opdateret om den sidste nye viden. Du vil indgå i et tæt samspil med din træner, som laver et program til dig og løbende ændrer det, så det passer til dig under hele dit forløb.

Du vil deltage på et eller flere af din træners Klub StudiJo hold, hvilket vi har rigtig god erfaring med, fordi du får fleksibiliteten i at kunne vælge de(t) hold, der passer dig bedst. Da vi aldrig er mere end 6 deltagere på et hold, vil du blive guidet sikkert igennem din træning hver gang, og fordi du følger dit eget personlige program, kan du uden bekymring træne sammen med de andre.

Et Preggo Stærk forløb begynder altid med en 1-1 personlig træningstime, så du kommer trygt og godt fra start. Hvis du som gravid ønsker 1-1 træning i stedet for at deltage på et hold, kan du vælge vores 1-1 personlige træning.

  • Fra 1.500 kr.
    hver 4. uge
  • Min. 1 ugentlig træning på et Klub StudiJo hold
  • Personligt program tilrettelagt af specialist i graviditetstræning
  • Løbende abonnement
  • Mulighed for at tilmelde dig gratis Weekend Workouts
  • Hold med maks. 6 deltagere
  • Fri coaching og vejledning hos din træner under hele forløbet
  • Medlemskab af lukket Facebookgruppe

Nedenfor har vi listet svar på de mest gængse spørgsmål i forbindelse med holdet:

Hvornår kan jeg starte på et forløb?

Du kan starte dit Preggo Stærk forløb, så snart du finder ud af, at du er gravid. Start med at booke en uforpligtende målsætningssamtale med én af vores trænere.

Hvad hvis jeg føder, inden forløbet er slut?

Føder du før forløbet er afsluttet, kan vi ikke refundere beløbet, men de træninger, du mangler, kan du tage med over på vores efterfødselshold, Mamma Stærk, hvis du ønsker at starte her.

Hvordan får jeg plads på holdet?

Et Preggo Stærk forløb begynder med en uforpligtende målsætningssamtale, hvor vi sammen finder en plads på et hold, der passer dig. Kom i gang her. Du er også velkommen til at kigge på vores holdplan og skrive til os, hvis der er et særligt hold, du gerne vil tilmeldes.

Følg med på sociale medier