Preggo Stærk

– Personlig Træning med andre gravide

Hos StudiJo ved vi det kan være svært at navigere i hvad man må og ikke må når man er gravid.

Udsagnet “hvad du kan, må du” praktiserer vi hos StudiJo og det er derfor altid et sammenspil mellem dig og træneren – det du kan i dag kan du måske ikke imorgen, men så igen om en måned eller to. Derfor er alle trænerne der underviser graviditets holdene hos StudiJo også uddannet inden for graviditets- og efterfødselstræning, så vi hele tiden holder os opdateret på den sidste nye viden. Alle graviditeter er forskellige og derfor bliver alle træningsforløb også justeret løbende så de passer til dig.

Sideløbende med gravid træning vil der være to konsultationer ved en af vores behandlere der undersøger dine mavemuskler, bækkenbund og generel kropsholdning. Ved at have disse konsultationer med i forløbet sikrer vi vi ikke overser noget og kan derfor tilrettelægge det bedste forløb til dig. Hvis der er behov for yderligere behandling er der mulighed for at tilkøbe dette med 10% rabat.

 • Fra 2.200 kr.
  om måneden
  (6.000 kr. for 12 uger)
 • Træning 2 x ugentlig af 50 minutters varighed
 • Personligt trænings program som bliver justeret hver 4 uge af din træner
 • 1 x Personlig Træningstime hvor dig og din træner gennemgår dit program
 • Minimum 12 ugers træning med mulighed for mere
 • Mulighed for at tilmelde sig Klub StudiJo træninger under hele forløbet
 • Max 6 deltagere på holdet
 • Fri coaching og vejledning pr. mail hos din træner under hele forløbet
 • Medlemskab af lukket facebookgruppe
 • 10% rabat på Sports massage, Osteopatisk behandling, holdydelser; Yoga, Stabilitet’n’Core, Puls’n’Power Mamma hold

Nedenfor har vi listet svar på de mest gængse spørgsmål i forbindelse med holdet:

Hvornår kan jeg starte på et forløb?

Du kan starte så snart du finder ud af du er gravid. Forløbet er 3 måneder med mulighed for forlængelse 1 måned af gangen hvis du vil træne hele din graviditet. (Opsigelse løbende måned + 1 måned).

Hvad hvis jeg føder inden forløbet er slut?

Hvis din termin er før forløbet er afsluttet, finder vi selvfølgelig en løsning. Føder du før forløbet er afsluttet, kan vi ikke refundere beløbet, men de træninger du mangler kan du tage med over til mor/barn forløbet hvis du ønsker at starte her.

Hvordan får jeg plads på holdet?

Vil du sikre dig selv en plads på dit favorit graviditets hold – hvor dag og tidspunkt passer bedst til dig anbefaler vi, at du skriver i god tid. I det øjeblik du har betalt et depositum på 1.000 kr., er pladsen din. Beløbet refunderes ikke.
Hvis du ønsker at starte på et hold der allerede er startet, er du altid velkommen til at kontakte os, så ser vi om der er en plads ledig.

Følg med på sociale medier