Fysioterapi

– Skades forebyggende & rehabilitering

Osteopati & Fysioterapi

Hos StudiJo er vi meget fascineret af kroppen og det den kan, derfor sørger vi også for hele tiden at dygtiggøre os og blive klogere på hvordan vi kan hjælpe vores kunder. Derfor har Josephine taget uddannelsen som Osteopat. Det er denne viden og principper hun bruger når du kommer til en osteopatisk behandling i StudiJo hos Josephine.
Sarah StudiJos selvstændige fysioterapeut og har allerede stor behandlererfaring igennem flere år i en fysioterapi klinik og hun har nu valgt at slutte sig til StudiJo teamet som selvstændig fysioterapeut og varetager alle de fysioterapeutiske klienter vi har i StudiJo.

 • Osteopatisk førstegangs konsultation:
  1000 kr.
 • Osteopatisk opfølgning:
  550 kr.
 • Fysioterapeutisk første gangs konsultation:
  800 kr.
 • Fysioterapeutisk opfølgning:
  450 kr.

Hvad er osteopati?

Når man udfører osteopati behandling betragter man kroppen som en helhed, og behandlingen tilrettelægges herefter. Endvidere kan man, under de rette betingelser, få kroppen til at helbrede sig selv med osteopati. Alt i kroppen er således indbyrdes afhængigt af hinanden, hvorfor det er vigtigt at have en sund og stærk balance både psykisk og fysisk.

Behandling med osteopati

Med osteopatisk behandling er det generelle mål at få en stærk og sund krop. Ligeledes har vi til formål at give dig en bedre forståelse af din egen krop, så du nemmere kan opnå en sund balance. Når dette er opnået, vil symptomer forsvinde og du vil have reduceret risiko for at få en ny skade. En succesfuld behandling vil forløse dine smerter i kroppen, så du kan få et liv med færre skavanker.

Behandlings forløb hos StudiJo

Det er vigtigt for os, at forstå dig ift. dine problemer og behov. Derfor kan du forvente at vi tager os tid til at spørge ind til dig, dine problematikker og udfordringer for at kunne hjælpe dig bedst muligt. Vi har et tæt samarbejde, så et forløb kan sagtens bestå både af Osteopati & Fysioterapi. Alle forløb vil derfor være målrettet efter dig og det du har brug for.

Kontakt os i dag

Oplever du særlige problemer eller vil du blot forebygge din krop mod nye skader? Så henvend dig endelig. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og hører om dine udfordringer, så vi bedst muligt kan hjælpe dig videre.

Følg med på sociale medier