Fysioterapi

– Forebyggelse af skader & rehabilitering

Lidt om vores tilgang til fysioterapi

Hos StudiJo er vi meget fascineret af kroppen og det den kan, derfor sørger vi også for hele tiden at dygtiggøre os og blive klogere på hvordan vi kan hjælpe vores kunder. Derfor har Josephine taget uddannelsen som Osteopat og afventer sin autorisation i Danmark. Det er denne viden og principper hun bruger når du kommer til en behandling i StudiJo hos Josephine.
Sarah og Pernille er StudiJos selvstændige fysioterapeuter og kan hjælpe med alt fra smerter i skulder/nakke til knæ og hofter der gør ondt.

  • Fysioterapeutisk første gangs konsultation:
    800 kr.
  • Fysioterapeutisk opfølgning:
    450 kr.

Lindring af smerter gennem fysioterapi

Fysioterapi kan være en effektiv måde at lindre smerter på. Vores fysioterapeuter har ekspertise i at identificere årsagen til smerten og udarbejde en behandlingsplan, der sigter mod at reducere eller eliminere smerten. Ved hjælp af forskellige teknikker som manuel terapi og øvelser kan vi hjælpe med at lindre akutte eller kroniske smerter, uanset om de er muskuloskeletale, neurologiske eller relateret til andre tilstande. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå smertefrihed, forbedre din funktionsevne og forbedre din livskvalitet. Book en tid hos Pernille eller Sarah hvis de skal hjælpe dig på vej.

Fysioterapi: Linding af smerter og forbedring af funktion ved knæ, hofte, skulder og nakke

Fysioterapi spiller en vigtig rolle i behandlingen af knæ-, hofte- og skulderproblemer. Sarah har valgt at specialisere sig i at lindre smerter og forbedre funktionen i disse områder gennem individuelt tilpassede behandlingsplaner. Uanset om du har akutte eller kroniske smerter, kan fysioterapi hjælpe dig med at genoprette bevægelighed og forbedre din livskvalitet. Book en tid hos Sarah hvis du har udfordringer med smerter i knæ, hofte- eller skulder.

Fysioterapi til nybagte mødre: Gendannelse og velvære efter fødsel

Pernille, vores erfarne fysioterapeut, tilbyder specialiseret behandling til nybagte mødre. Gennem individuelt tilpassede behandlingsplaner hjælper Pernille med at genopbygge kroppen, lindre smerter og forbedre velværet efter fødslen. Blandt de behandlinger, der tilbydes, er bækkenbundstræning, lindring af ryg- og lændesmerter, genoptræning af mavemusklerne og ergonomisk rådgivning. Kontakt os for at lære mere om, hvordan Pernille kan støtte dig i din rejse mod genopretning og trivsel som nybagt mor.

Kontakt os i dag

Oplever du særlige problemer eller vil du blot forebygge din krop mod nye skader? Så henvend dig endelig. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og hører om dine udfordringer, så vi bedst muligt kan hjælpe dig videre.

Følg med på sociale medier