Medlemskab

Sammen gør vi dig stærk til livet

Sådan kommer du igang i StudiJo

For at være medlem i StudiJo skal du være tilknyttet en af vores personlige trænere, eller du skal være aktiv deltager på et af vores hold. Du kan ikke træne alene i StudiJo. Vi er et privat trænings- og behandlingsstudie, der tilbyder personlig træning, fysioterapi og osteopati.

Vi har forskellige personlige træningsforløb, alt efter om du ønsker 1-1 træning eller holdtræning. Læs mere om de enkelte træningsforløb her:

1-1 personlig træning

Klub StudiJo

Mamma Stærk

Pappa Stærk

Preggo Stærk

Vi forsøger altid at skræddersy træningsforløb ud fra den enkeltes behov. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Opstart

Er du klar til at komme i gang? Vi glæder os til at byde dig velkommen i StudiJo!

 • Målsætningssamtale

  Alle forløb begynder med en uforpligtende målsætningssamtale. Ønsker du at blive medlem i StudiJo, skal du booke samtalen her. Du vælger selv, hvem er vores trænere, du booker samtalen med, men det er ikke bindende. Vil du gerne meldes ind i forlængelse af samtalen, finder vi den træner, der kan hjælpe dig bedst muligt i dit videre forløb.

  Er der ikke en ledig tid, som passer dig? Så skriv til os.

  Du kan læse om de enkelte trænere og deres specialer her.

 • 1-1 time

  Ønsker du at blive tilmeldt Klub StudiJo, Mamma Stærk, Pappa Stærk eller Preggo Stærk, vil du efter målsætningssamtalen altid starte med en 1-1 træningstime, hvor din træner finpudser dit træningsprogram og gennemgår det med dig. På den måde er du helt klar, når du starter på holdet.

 • Du er i gang

  Tillykke! Du er nu i gang med dit nye træningsforløb. Skulle du senere få lyst til at ændre i dit forløb, for eksempel ændre dine træningstider, supplere med en holdtræning, en times 1-1 træning eller en behandling, er der altid mulighed for det.

Der er mange fordele ved at være medlem i studijo

 • Din egen personlige træner
 • Et skræddersyet træningsprogram som løbende justeres af din træner
 • Mulighed for tilmelding til gratis Weekend Workouts
 • Kropsanalyse efter behov
 • Et login til vores app, hvor du altid har dit træningsforløb og holdplanen lige ved hånden
 • Fri coaching og vejledning af din personlige træner i appen efter behov
 • Medlemskab af lukket Facebookgruppe
 • Berosættelse i op til 6 uger om året

Weekend Workout

Weekend Workouts er fælles StudiJo træninger. Det er et ekstra tilbud til vores medlemmer, og dermed en bonus, man kan vælge at gøre brug af som medlem i StudiJo.

Tidspunktet kan variere alt efter efterspørgsel, men timerne vil typisk ligge i weekenderne, deraf navnet. Du får 1 1/2 times fælles træning med andre medlemmer. Man melder sig selv til i vores app fra gang til gang, når man har tid og lyst. Der vil dog altid være et begrænset antal pladser, og det er altid først til mølle.

Hvis vi er flere end 6 tilmeldte, bliver træningen udendørs ved Vedbæk Havn.

Kropsanalyse

En kropsanalyse indbefatter en bodyscan, hvor du bl.a. kan se din vægt, fedt- og muskelmasse og din fedtprocent. Derudover tager vi dine kropsmål omkring hofte, talje, arme, ben og bryst. Afslutningsvis tager vi billeder af dig til senere sammenligning, hvis du ønsker det. Medbring derfor undertøj/bikini, som du føler dig komfortabel i.

For at gøre målingen mest nøjagtig, anbefaler vi, at du så vidt muligt kommer fastende til målingen. Medbring eventuelt et stykke frugt, som du kan spise efter målingen, inden træning.

Medlemsapp

Det skal være nemt at holde styr på sin træning. Som medlem får du adgang til et lille træningsunivers i vores app. Her har du altid dit medlemskab, træningsforløb og vores opdaterede holdplan lige ved hånden. Det er også her, du kan tilmelde dig en ekstra Weekend Workout og få ekstra coaching og vejledning af din træner.

Andre fordele

 • Beliggenhed centralt i Vedbæk og tæt på offentlig transport

  Fra Vedbæk Station kører kystbanen og bus 193, 195 og 388.

 • Gode parkeringsmuligheder

  2 timers gratis parkering med p-skive lige udenfor og ved stationen.

 • 10 minutters gang fra Vedbæk Havn
 • Hyggeligt loungeområde

  Her kan du nyde en lækker kop kaffe, noget koldt fra køleskabet eller en proteinbar. Det er også her, du kan vente, inden du skal til træning eller behandling.

 • Gode toiletfaciliteter

Følg med på sociale medier