Hjertelig velkommen

Jeg tilbyder lige nu, en gratis 60 minutters konsultation og 60 minutters gratis træning så så du kan prøve hvordan det er at få hjælp til et vægttab.

✅ 60 minutters konsultation, hvor vi afklarer dine mål og jeg giver dig mit bud på, hvordan du når i mål. Du vil under samtalen få et tilbud, som du enten kan sige ja tak eller nej tak til – helt uden forpligtelser.

✅ 60 minutters træning på et af vores hold, hvor du sammen med træneren vil gennemgå de bedste øvelser til dig, og vi hvor vi afklarer om du ønsker, at fortsætte træningen sammen med mig!

Udfyld formularen for at få tilbuddet ⬇️

Hvorfor komme igang?

Hej mit navn er Josephine, jeg ejer og driver StudiJo, sammen med mit trænerteam. Jeg er Osteopat og Personlig Træner. Vi holder til i vores helt nye studie placeret lokalt i Vedbæk. Vi hjælper dagligt kvinder og mænd, som normalt tager sig af alle andre, til at blive stærke til livet, få deres energi og overskud tilbage! Alle får deres eget program så det er målrettet deres behov og ønsker.

Book en tid til en aflarende samtale. Her vil jeg give dig mit bud på, hvordan et forløb, der passer præcis in i DIN hverdag kan se ud. Det er vigtigt for mig, at du er helt afklaret når vi har talt sammen, så du ved, hvad du kan forvente af mig og hvilke forventninger jeg har til dig 💛

Tanker om dine mål, drømme og ønsker for fremtiden

👗 Du vil gerne kunne gå ind i en tøjbutik
og købe præcis det tøj, du drømmer om

🤩 Du vil gerne have mere overskud og energi
i din hverdag

💛 Du vil gerne se i spejlet og synes
godt om dit spejlbillede

👶 Du vil gerne have mere overskud og
energi til dine børn

💗 Du vil gerne lære at prioritere dig selv i en
travl og opgavefyldt hverdag

Det er aldrig for sent at komme igang

Gå ikke glip af dette fantastiske tilbud om at opnå et varigt vægttab og få mere energi i hverdagen!

TRIN 1 ⭐
Udfyld formularen på denne side og få din gratis konsultation og træning.

TRIN 2 💣
Book en tid til din gratis konsultation på næste side og kom i gang med at ændre dit liv.

TRIN 3 🚀
Mød op til din konsultation og lær alt det du skal bruge for at komme i gang med dit vægttab, og at opnå mere energi i hverdagen så du kan komme tilbage stærk til livet.

Her er hvad andre har opnået med os

Følg med på sociale medier