Begyndelsen af StudiJo

Hej, mit navn er Josephine Lippert og jeg er ejer af StudiJo. StudiJo er min store drøm som selvstændig og det er ikke til at få armene ned over at det endelig er lykkedes.

Jeg er født og opvokset i Rudersdal kommune, så da min kæreste og jeg skulle flytte fra vores lejlighed på Frederikberg gav det mening at komme “hjem”. Vi bor nu i Vedbæk med vores hund Bertha, søn Maximilian og jeg er i skrivende stund gravid med vores andet barn.
Under min første barsel, i 2020, brugte jeg meget tid på at overveje hvad jeg skulle tilbage til, jeg begyndte også at have nogle kunder hjemme i haven og på havnen og kunne se behovet for at have trænings muligheder lokalt i Vedbæk med høj faglighed.
Da jeg i vinteren 2020 fandt det smukke lokale på Vedbæk stationsvej vidste jeg jeg måtte slå til. Her er højt til loftet, stuk, masser af lys og en dejlig rolig stemning – whats not to like?

…Og så var der navnet
Så den sidste del af min barsel blev brugt på at sætte lokalerne i stand, få købt udstyr og finde på et navn! StudiJo blev det til og som du måske har gættet er det en sammensætning af Studio og Josephine. Et lille træningssted kalder man studio og så synes jeg ærlig talt bare kombien var lidt sjov.

Ideen bag Stærk til livet
Sloganet “Stærk til livet” var faktisk et jeg fandt på for nogle år siden, stærkt inspireret af “Strong 4 life”. Men for mig har har det en lidt anden betydning og er også det jeg prøver at kanalisere ind i mine forløb med mine kunder.
Det handler om at være stærk TIL livet. Stærk nok til at leve det liv man har lyst til og ikke fordi det handler om at løfte så tungt som muligt. Det er de mindste ting i livet der kan blive nemmere og jeg elsker at høre de historier! Det er så vildt hvad folk ligger mærke til; samle en hundelort op bliver nemmere, gå op af et bjerg på en ferie, du er lige pludselig den der går forrest med kortest ben på familie skovturen, du behøver ikke spørge din mand om hjælp med de tunge kasser som tidligere eller du kan have dit barn på armen og samle en pose op på gulvet uden at tænke over det.
Det er det der driver os her i StudiJo og jeg er så stolt over vi har fået et stærkt team som alle arbejder målrettet og dedikeret med at gøre Nordsjælland stærkere til livet.

Opstart og udvidelse

Jeg havde allerede en række kunder der fulgte med da vi åbnede i april 2021, men jeg blev ret hurtig booket og folk har hængt ved. Det er fedt at mærke den stemning der bliver skabt og tryghed medlemmerne imellem. De er her alle sammen af forskellige årsager, men kan alligevel bruge hinanden enormt meget og hvis der er en der har været fraværende i et stykke tid bliver der spurgt efter vedkommene. Jeg elsker at stå på sidelinjen og betragte det rum vi har fået skabt.

Først Sarah, så Frederik og nu Pernille

Allerede i august 2021 havde jeg behov for hjælp da der var stor efterspørgsel. Her kom Sarah ind i billedet. Hun startede som fysioterapeut studerende og blev lynhurtigt fuld booket. Derfor kom Frederik til i November. Vi 3 har styret StudiJo og har et rigtig godt makkerskab. Derfor var det vigtigt at den næste træner passede godt ind og her må man sige vi har ramt plet med Pernille.

Forståelse af kroppen

Det er vigtigt for mig at alle der er trænere her i StudiJo har stor interesse inden for kroppen og træning. Derfor er faglighed et stort must. Jeg er selv uddannet osteopat og finder stor nytte af denne uddannelse i behandling og træning med mine kunder, da jeg har en helt anden forståelse af kroppen nu end jeg havde tidligere.

Både Pernille og Sarah er uddannet fysioterapeut og Frederik har mange års erfaring som Personlig Træner. Det er vigtigt for mig vi bliver ved med at dygtiggøre os, så vi hele tiden kan blive bedre til at hjælpe vores kunder.

Opnå dine mål

I StudiJo går vi op i at forstå dig som person og tager udgangspunkt i dine behov. Endvidere sørger vi for at give den rette modstand, så du kan forblive motiveret og ambitiøs efter at nå nye mål.

Vores trænere har alle forskellige kompetencer; Sarah er fysioterapeut og elite floorball spiller, Frederik er tidligere professionel golf spiller og har nu kastet sin kærlighed på Personlig Træning & Josephine er Osteopat og har specialiseret sig inden for kvinder og alle de faser hun gennemgår i livet.
Du kan læse meget mere om os her.

Vi  følgende ydelser og forløb:

Kontakt os

Vi elsker selv at træne – det samme ønsker vi at du skal! Har du spørgsmål til et forløb, eller er du klar til at komme igang, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 31 41 10 28, e-mail JL@studi-jo.dk eller gennem kontaktformularen. Her efter finder vi tid til en uforpligtende målsætningssamtale hvor vi sammen kommer frem til det bedste forløb for dig.

Trænerne

Josephine Lippert

 • Ejer og founder af StudiJo
 • Vane Coach, 2022
 • Osteopat uddannet, European school of osteopathy, 2021. Afventer autorisation i Danmark.
 • List Title

  Menopause Coaching Specialist Certification, GGS, 2023

 • Selvstændig behandler og personlig træner hos Motus Vita fysioterapi i Charlottehaven, 2016-2021
 • Evidensbaseret ernærings kursus ved Morten Elsøe
 • Efterfødselskursus ved Kristian Bradsted
 • Graviditet- og Efterfødselstræner, American Fitness Professionals & Associates
 • Uddannet statsautoriseret ergoterapeut, PH. Metropol KBH, 2014
 • Personlig træner, AtWork Skolen, 2013

Min store interesse for at holde kroppen stærk startede da jeg i 2009 blev opereret i knæet efter et ski uheld og brækkende ryggen på min studentervogntur. Herefter fandt jeg ud af hvor vigtigt det er at holde vores krop igang og stærk. Min store passion er at hjælpe mine klienter til at være stærke til at leve deres liv. De skal kunne bære deres børn og børnebørn på den ene arm og indkøbsposen i den anden, sætte den tunge kurv op på øverste hylde og hente kufferten i kælderen. Den største motivation for mig er når mine kunder fortæller mig de i deres hverdag kan mærke de bliver stærkere, lettere, smidigere, friskere. Det handler om at være stærk til livet.

I mit privatliv er jeg forlovet med Joachim og sammen har vi Maximilian på 3 år og Theodor på 8 måneder.

Sarah Hammer

 • Selvstændig Fysioterapeut & Personlig Træner hos StudiJo
 • Precision Nutrition level 1, 2022
 • Statsautoriseret Fysioterapeut, KPH Campus Nørrebro 2022
 • 2 års erfaring som Sportsmassør hos Virum Fysioterapi
 • Liga-floorballspiller og på A-landsholdet i Floorball

Mit navn er Sarah, og jeg er selvstændig fysioterapeut i StudiJo. Min interesse for krop og sind er kommet igennem mange år som atlet, hvor jeg har redet i 13 år, herunder elitespringrytter, deltaget i hubertusjagt og landshold i Mounted Games, samt spillet floorball i 7 år.
I 2018 pådrog jeg mig en knæskade og skulle derfor igennem et længere genoptræningsforløb efter en operation af forreste korsbånd og menisker i knæet. Her voksede min store interesse for træning, og hvordan jeg kan hjælpe andre med at føle sig stærke igen, om det er efter en skade, operation eller livsstilsændring. Min store passion er at uddanne og hjælpe mine klienter til at forstå deres krop og dens signaler, samt hvordan man kan træne eller bevæge sig ud af diverse problematikker. ”Stærk til livet” er for mig, mere end bare at have en fysisk stærk krop, men inkluderer også at man tør se efter løsninger i stedet for begrænsninger, og at man får de rigtige værktøjer med til at kunne håndtere dagligdagens udfordringer. Den største drivkraft for mig er, at mine klienter når deres drømme og mål, uanset hvor de kommer fra eller hvilket niveau de er på.

Frederik Dyring

 • Selvstændig Personlig Træner hos StudiJo
 • Personlig træner, At Work skolen
 • Kostvejleder fra Instruktørskolen
 • CrossFit Level 1 Trainer fra CrossFit Inc., Reykjavik.
 • Kursus fra Titleist Performance Institute, Amsterdam.
 • Tidligere professionel golf spiller

Mit navn er Frederik og jeg er selvstændig personlig træner i StudiJo. Siden jeg startede som professionel golfspiller har jeg altid været en meget aktiv person, som ofte bruger fritiden på blandt andet styrketræning, klatring og sejlads.
Jeg synes det er spændende at arbejde med mennesker, da det giver mig værdi og glæde at hjælpe folk, med at opnå deres mål og drømme.

Jeg har mere end 6 års erfaring som personlig træner og har igennem tiden fundet en simpel men nøje tilrettelagt tilgang til træning. Jeg fokuserer på dit individuelle mål hele vejen og lægger en plan for, hvordan du opnår det. Jeg vil også altid give vejledning om kost, da jeg mener at det i mange tilfælde er ligeså vigtigt som træning.

Hvis du er klar til at opnå vedvarende resultater, vil jeg glæde mig til at arbejde med dig.

Pernille Brogaard

 • Selvstændig Fysioterapeut & Personlig Træner hos StudiJo
 • Statsautoriseret Fysioterapeut, KPH Campus Nørrebro 2022
 • 4 års erfaring som underviser i Crossfit og funktionel træning
 • Dyrker crossfit på konkurrence niveau - tidligere dyrket fodbold igennem barn- og ungdommen.

Mit navn er Pernille, og jeg er selvstændig fysioterapeut og personlig træner i StudiJo. Jeg har altid haft stor interesse for idræt både på hobby- og eliteniveau, hvilket har fyldt meget i min barndom og stadig fylder meget i min hverdag i dag. Jeg oplever stor glæde ved at arbejde med mennesker og motivere til bevægelse. Igennem min uddannelse og mine 4 års erfaring som underviser har jeg udviklet stor passion for at formidle og lære fra mig. Jeg tror på, at fysisk aktivitet og en aktiv livsstil har stor indflydelse på generel velvære og gør en “stærk til livet”, uanset hvilket udgangspunkt man starter fra. I min tilgang fokuserer jeg på at skabe indre motivation, da jeg mener dette er den største drivkraft for opnåelse af et mål, sundere vaner eller tilbagevenden efter en skade.

Er du blevet nysgerrig på at høre lidt mere og om vi er et match for dig? Så se videoerne her:

Følg med på sociale medier