bliv medlem

Sammen gør vi dig stærk til livet

Medlemskab i studijo

For at være medlem i StudiJo skal du være tilknyttet en af vores personlige trænere, eller du skal være aktiv deltager på et af vores hold. Du kan ikke træne alene i StudiJo. Vi er et privat trænings- og behandlingsstudie, der tilbyder personlig træning, fysioterapi og osteopati.

Vi har forskellige personlige træningsforløb, alt efter om du ønsker 1-1 træning eller holdtræning. Læs mere om de enkelte træningsforløb her:

1-1 personlig træning

Klub StudiJo

Mamma Stærk

Pappa Stærk

Preggo Stærk

Vi forsøger altid at skræddersy træningsforløb ud fra den enkeltes behov. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Opstart

Er du klar til at komme i gang? Vi glæder os til at byde dig velkommen i StudiJo!

 • Målsætningssamtale

  Alle forløb begynder med en uforpligtende målsætningssamtale. Ønsker du at blive medlem i StudiJo, skal du booke samtalen her. Du vælger selv, hvem er vores trænere, du booker samtalen med, men det er ikke bindende. Vil du gerne meldes ind i forlængelse af samtalen, finder vi den træner, der kan hjælpe dig bedst muligt i dit videre forløb.

  Er der ikke en ledig tid, som passer dig? Så skriv til os.

  Du kan læse om de enkelte trænere og deres specialer her.

 • 1-1 time

  Ønsker du at blive tilmeldt Klub StudiJo, Mamma Stærk, Pappa Stærk eller Preggo Stærk, vil du efter målsætningssamtalen altid starte med en 1-1 træningstime, hvor din træner finpudser dit træningsprogram og gennemgår det med dig. På den måde er du helt klar, når du starter på holdet.

 • Du er i gang

  Tillykke! Du er nu i gang med dit nye træningsforløb. Skulle du senere få lyst til at ændre i dit forløb, for eksempel ændre dine træningstider, supplere med en holdtræning, en times 1-1 træning eller en behandling, er der altid mulighed for det.

Følg med på sociale medier